Klienthistorier
Jeg pådrog mig for et par år siden en kraftig betændelse i achillessenen, hvilket var meget smertefuldt både i forbindelse med løb men også i hvile. Jeg forsøgte indledningsvis både at holde en længerevarende pause fra løb, genoptræne på vippebræt såvel som på distancen – men desværre uden den ønskede effekt.
Jeg opsøgte derfor Klinik M, hvor Mette over flere perioder, ved hjælp af laserbehandling og massage, fik dæmmet op for smerterne og derved medvirkede til, at jeg kunne forsætte min træning.

Smerterne og hævelsen antog med tiden nærmest kronisk karakter og da jeg sidst søgte hjælp hos Mette for at få løst op, anbefalede hun en akupunkturbehandling af achillesscenen. Jeg modtog derfor 5 behandlinger, hvoraf den første behandling reducerede smerten i senen betragteligt – ja næsten en halvering. En tilstand som, -her en måned efter,stadig er intakt. Jeg vil formentlig altid have problemer med senen så længe jeg fortsætter med at belaste den. Men nu kan jeg dyrke min idræt uden at have konstant fokus på min ømme achillessene.Jeg kan meget varmt anbefale Klinik M.

mvh

Christina Skou


Mit navn er Nana. Under et sygdomsforløb fik jeg et meget generende dobbeltsyn, og føleforstyrrelser i det ene ben. Da jeg havde haft det i en måned startede jeg behandlinger med KranioSakralterapi.
Efter første behandling forsvandt føleforstyrrelserne og dobbeltsynet. Derefter havde jeg et langsomt fokuserende syn tilbage, men også det forsvandt efter de følgende 1-2 behandlinger hos Mette.
Det var en kæmpe lettelse at finde en behandling der virkede og ikke mindst at få mit normale syn igen.

Med venlig hilsen

Nana


Mit navn er Aage Hansen, jeg er 44 år og er selvstændig tømrermester. Jeg fik for nogle år siden konstateret begyndende diskusprolaps.
I den forbindelse gik jeg jævnligt til behandling hos kiropraktor. Efter jeg begyndte hos Mette Hyldal, har jeg ikke haft behov for at besøge kiropraktoren.
Mette er også god til at få ømme/overanstrengte muskler på fode igen. Jeg kommer hos Mette en gang om ugen, og holder mig derved fri af sygedag, ømme muskler og myoser.

Med venlig hilsen

Aage R. Hansen


I september 2005 blev vi påkørt bagfra, min første tanke var, åh nej, skal jeg nu kæmpe med et nyt piskesmæld. Jeg blev også påkørt i 1998 med et piskesmæld som følge, her gik jeg et langt forløb igennem med et utal af fys. behandlinger, træning, psykologsamtaler og masser af lægeundersøgelser, uden den store effekt. Jeg fik det først bedre da jeg begyndte at gå til en muskelterapeut, og langsomt vendte tilbage til ”livet”.Så vores valg var ikke svært denne gang. Vi henvendte os, min mand og jeg, til Klinik M v/Mette Hyldal, her startede vi med KranioSakralterapi en utrolig behagelig behandlingsform, med en meget stor virkning. Min mand havde kraftig hovedpine samt synsforstyrrelser, efter kun tre behandlinger havde min mand det rigtigt godt igen. Jeg måtte lidt flere behandlinger igennem, men allerede efter de første på gange kunne jeg mærke en stor bedring, Mette gav mig KranioSakralterapi samt muskelmassage, jeg kan i dag konstatere, at selv den gamle skade som jeg aldrig var kommet mig helt over, er jeg kvit, så jeg har det rigtig godt i dag, takket være Mettes fantastiske hænder og store viden inden for hendes område.Stor tak til Mette

fra Kim og Winnie Ruberg.


En gammel overbelastnings løbeskade har generet mig under løb og såmænd også ved længerevarende gangdistancer. Jeg har prøvet mange ting for at få smeterne nedbragt: sko, såler, massage, stødbehandlinger osv. Jeg har nu fået 5 akupunkturbehandlinger hos Mette med så godt resultat, at jeg, 1 måned efter behandlingerne, kan løbe uden besvær, også på hårde underlag. Jeg kan absolut kun anbefale denne behandlingsform, og tøver ikke med at vende tilbage, hvis jeg mod forventning skulle få problemer igen.

Kærlig hilsen

Lise Bom