Lasota Energy Band

Optimér din krop med Lasota Energy Band.
Efektive armbånd der ser uskyldige ud – men rummer stor energi.

Udkørt eller anspændt ?

Blot 2 “lidelser” der dækker over en lang række af de negative fysiske påvirkninger, vi ofte støder på i vores dagligdag – og som dette energi-armbånd kan afhjælpe.

Selve kernen og det specielle ved et Lasota energi-armbånd er langt fra så kompleks og omfattende som selve fremstillingen af produktet.

På trods af nogle helt unikke egenskaber, er der kun én ting mærkeligt ved det hele – hvilket du vil opdage, når du udfører en test på dig selv:
At man kan samle så mange års forskning, videnskab og teknologi i så beskedent et udtryk som LASOTA ENERGY.

Denne lille information er et forsøg på at forenkle det hele – resten må du prøve på din egen krop.


Har du nogensinde tænkt over, hvorfor mange mennesker føler sig veloplagte og fulde af energi… lige efter et tordenvejr ?

Svaret får du her:

Luften er fuld af negativt ladede ioner!

Et stormvejr med lyn og torden generer trillioner af strålende og beroligende negative ioner, der løsner op for spændinger og efterlader os sprængfulde af fornyet energi. Utallige forskere og videnskabelige undersøgelser har for længst påvist, at negative ioner har langt flere positive indvirkninger på miljøer og mennesker.

… og det er hele kernen i dette produkt.
Et armbånd ladet med negative ioner

• Adskillige års forskning har gjort det muligt at “oplade” hologrammer med solar frekvenser og silicone med negative ioner, således at man på den måde kan tilføre energi-bølger og elektromagnetisme til forskellige produkter. Der er tale om en naturlig ekstra energitilførsel af strømninger, vores krop og omgivelser allerede indeholder. Et Lasota energi-armbånd indeholder 2 hologrammer og består af silicone. Begge dele er opladet til maksimal kapacitet med solar frekvenser og negative ioner.

• Produktet kan anvendes af alle børn, unge og ældre – ja endda dyr ! Til sport, fritid, arbejde eller hvile. Produktet har forskellige virkninger. Du afgører selv hvilken af dem, du har behov for.

• Al dokumentation og forskellige videnskabelige rapporter om negative ioners fordele og effekter kan du finde på
www.lasotaenergy.dk

Du kan også downloade brochure og materiale her:
LE Produkt fakta DK
Lasota Energy leaflet