Andre behandlingsformer

Åbningstider:
Mandag:08.00 - 17.00
Tirsdag:10.00 - 19.00
Onsdag:08.00 - 17.00
Torsdag:08.00 - 17.00
Fredag:07.30 - 15.00
Lørdag:Lukket
Søndag:Lukket

Ledmobilisering

En teknik der består af langsomme, rytmiske, roterende bevægelser i yderstilling af leddet. Det gøres med lille kraft, og klienten kan til en hver tid stoppe behandlingen, hvis smerter skulle opstå. Hensigten er at øge bevægeligheden og påvirke fejlstillinger i leddet.

Mobilisering kan bruges som en selvstændig teknik, eller i forbindelse med behandling af muskler.

Muskel Energi Teknik (MET)

MET er en effektiv og blid måde at behandle kroppens led på. MET af led korrigerer eventuelle dysfunktioner og fejlstillinger. Derudover opnås en afslapning i det omkringliggende væv, og de tilstødende muskler. MET er særlig effektiv ved en kombination af massage og ledmobilisering.

Neurodynamics

Nervevævet skulle kunne bevæge frit i sin bane, i forhold til det omkringliggende væv. Samtidig er selve nerverne lidt elastiske. Nervevævet er meget sårbart og kan skades, f.eks. ved slag, overstrækninger, brud, inflammationer piskesmældstraumer etc. Nervevævet mister sin strækbarhed og sammenklistres til det omkringliggende væv.

Ensidigt arbejde i form af sport, eller fastlåst jobfunktion er eks. på årsager til at nervesystemets dynamik og strækbarhed skades.

Symptomerne kan være:

  • Lokale smerter, springende smerter
  • Sovende fornemmelser
  • Prikkende følelse et lokalt sted
  • Generel utilpashed

Behandlingen går ud på at genskabe nervebanens frie bevægelse, ved hjælp af vippende bevægelser af nerverne, således at disse frigøres sammenklistringerne.

Organmassage

Sundheden i kroppens celler er afhængig af cirkulation af blod og lymfe. Når hjertet slår, flyttes ilt og næring gennem blodårerne ud til hver eneste levende celle i kroppen. Derefter samler blod og lymfe affaldsstofferne op, og fører dem til nyrer, lunger og lever, så affaldsstofferne kan blive udskilt fra kroppen.

Hjertet pumper blodet ud i kroppen, men muskulær bevægelse i resten ag kroppen er nødvendig for at pumpe blod og lymfe tilbage.

Enhver reduktion i cirkulation af blod og lymfe, kan skabe et problem i et organ og sænke det generelle sundhedsniveau hos individet.

Hvis der har været reduceret cirkulation i flere år eller tiår, kan celler, væv eller endog hele organer blive syge.

Organmassage kan hjælpe dig til at genoprette optimalt heldbred og funktion i dine vitale organer. Denne blide præcise form for massage forbedrer cirkulationen. Teknikkerne frigør spændinger i musklerne rundt om og i selve organerne.

Laserterapi

Koncentreret energi til den naturlige heling. Laserlyset trænger dybt ind i vævet, helt ind til den enkelte celle. Cellen udnytter energien fra laserlyset og sætter gang i alle kroppens naturlige reparationsmekanismer. Helingsprocessen forstærkes og immunforsvaret styrkes.

Powerlaser TM er godkendt som medicinsk udstyr til behandling af:

  • Gigt
  • Tennisalbue
  • Muskelsmerter
  • Sårheling
  • Inflammation (traumatisk betinget)
  • Acunova (akupunktursystem)

Læs mere på www.acunova.dk

Nerverefleksologi
Læs mere på www.touchpoint.dk eller www.nerverefleksologi.dk

Sidebar