Klienthistorier

Åbningstider:
Mandag:08.00 - 17.00
Tirsdag:10.00 - 19.00
Onsdag:08.00 - 17.00
Torsdag:08.00 - 17.00
Fredag:07.30 - 15.00
Lørdag:Lukket
Søndag:Lukket

Siden 2014 er Mette kommet fast i vores hjem (2 – 3 gange pr. måned) Min mand blev i 2013, efter flere blodpropper, lam i højre side og mistede også sproget og evnen til at læse og skrive. Både min mand og jeg har så meget glæde af de behandlinger, som Mette giver ham. Han har færre smerter og behandlingerne er helt sikkert medvirkende til at han kan gå korte afstande ved hjælp af stok og sin raske venstre side. Mine varmeste anbefalinger til Mette!

Dorthe

Jeg blev anbefalet at komme til dig, af en af mine gode veninder. Da jeg går med meget spændte skuldre og nakke, er det fantastisk at komme til dig og få det hele løsnet op. Din omsorg og ro er noget der gør oplevelsen helt fantastisk, du er god til at lytte og snakke med?
En helt fantastisk og professionel oplevelse, som helt klart kan anbefales?

Monica Hansen, 41 år

Super behandling hos Klinik M

Jeg fik problemer med overbelastede muskler efter jeg startede med karate og styrketræning.

Så fandt jeg Klinik M, og Mette kom ind som en stor hjælp, med at få løsnet de ømme muskler og aflastet en del små skader.

Siden fik jeg konstateret en sene knude, der giver en konstant sovende fornemmelse i foden. Mettes evner kom igen til hjælp, og en god behandling af fod og akillessene giver en lindring, som medicin ikke kan.

Jeg giver Mette min varmeste anbefaling og jeg håber at du selv vil prøve en behandling i dejlige rolige omgivelser, det er virkelig noget der gør en forskel.

Vibeke W. Petersen, 48 år

Mette har hjulpet min familie og jeg, ved flere lejligheder.
Nerver i klemme, tinitus og ømme, spændte muskler.
Hos Mette bliver man ikke “bare” behandlet – der bliver spurgt ind, lyttet og man får gode råd til hvad man kan gøre, eller med fordel ikke gøre, for at undgå at have ondt.

Mette, 51 år

Mange ting er faldet på plads for mig efter Mette har gjort mig klogere på hormonterapi og overgangsalderen, dels ved hendes viden og egne erfaringer, men også med bogen NHT Naturlig hormonterapi, som følger med i det forløb jeg har købt hos Mette.

Da jeg første gang hørte om NHT var min viden om overgangsalderen, at man ved man er der, hvis man har hedeture. Dem havde selv haft få af, så vidste godt “jeg var igang”.

Det er også almindelig kendt at der er brug for “ekstra knibeøvelser” når vi kommer op i alderen – men at det og min dårlige søvn, ringe hukommelse, manglede koncentration, ømme led, svage muskler, ømme bryster en uge hver måned, og ikke mindst hovedpiner hver måned, alt sammen hænger sammen og kommer af ubalance i hormonerne OG at der ret let kan gøres noget ved det – det var nyt for mig.

Jeg er langt fra i mål, men jeg har oplevet den fantastiske forskel det giver, når jeg gør brug af den nye viden, og jeg ved hvordan jeg skal komme i mål.
Mette er dygtig men jeg skal selv gøre arbejdet ?

Det er det klogeste valg jeg har taget i mange år, at bruge tid og penge på det forløb. Det giver mig kvalitet i livet, hvilket også gavner familien ?

Mette, 51 år

Jeg pådrog mig for et par år siden en kraftig betændelse i achillessenen, hvilket var meget smertefuldt både i forbindelse med løb men også i hvile. Jeg forsøgte indledningsvis både at holde en længerevarende pause fra løb, genoptræne på vippebræt såvel som på distancen – men desværre uden den ønskede effekt.
Jeg opsøgte derfor Klinik M, hvor Mette over flere perioder, ved hjælp af laserbehandling og massage, fik dæmmet op for smerterne og derved medvirkede til, at jeg kunne forsætte min træning.

Smerterne og hævelsen antog med tiden nærmest kronisk karakter og da jeg sidst søgte hjælp hos Mette for at få løst op, anbefalede hun en akupunkturbehandling af achillesscenen. Jeg modtog derfor 5 behandlinger, hvoraf den første behandling reducerede smerten i senen betragteligt – ja næsten en halvering. En tilstand som, -her en måned efter,stadig er intakt. Jeg vil formentlig altid have problemer med senen så længe jeg fortsætter med at belaste den. Men nu kan jeg dyrke min idræt uden at have konstant fokus på min ømme achillessene.Jeg kan meget varmt anbefale Klinik M.

mvh

Christina Skou

Mit navn er Nana. Under et sygdomsforløb fik jeg et meget generende dobbeltsyn, og føleforstyrrelser i det ene ben. Da jeg havde haft det i en måned startede jeg behandlinger med KranioSakralterapi.

Efter første behandling forsvandt føleforstyrrelserne og dobbeltsynet. Derefter havde jeg et langsomt fokuserende syn tilbage, men også det forsvandt efter de følgende 1-2 behandlinger hos Mette.
Det var en kæmpe lettelse at finde en behandling der virkede og ikke mindst at få mit normale syn igen.

Med venlig hilsen

Nana

Mit navn er Aage Hansen, jeg er 44 år og er selvstændig tømrermester. Jeg fik for nogle år siden konstateret begyndende diskusprolaps.
I den forbindelse gik jeg jævnligt til behandling hos kiropraktor. Efter jeg begyndte hos Mette Hyldal, har jeg ikke haft behov for at besøge kiropraktoren.
Mette er også god til at få ømme/overanstrengte muskler på fode igen. Jeg kommer hos Mette en gang om ugen, og holder mig derved fri af sygedag, ømme muskler og myoser.

Med venlig hilsen

Aage R. Hansen

I september 2005 blev vi påkørt bagfra, min første tanke var, åh nej, skal jeg nu kæmpe med et nyt piskesmæld. Jeg blev også påkørt i 1998 med et piskesmæld som følge, her gik jeg et langt forløb igennem med et utal af fys. behandlinger, træning, psykologsamtaler og masser af lægeundersøgelser, uden den store effekt. Jeg fik det først bedre da jeg begyndte at gå til en muskelterapeut, og langsomt vendte tilbage til ”livet”.Så vores valg var ikke svært denne gang. Vi henvendte os, min mand og jeg, til Klinik M v/Mette Hyldal, her startede vi med KranioSakralterapi en utrolig behagelig behandlingsform, med en meget stor virkning. Min mand havde kraftig hovedpine samt synsforstyrrelser, efter kun tre behandlinger havde min mand det rigtigt godt igen. Jeg måtte lidt flere behandlinger igennem, men allerede efter de første på gange kunne jeg mærke en stor bedring, Mette gav mig KranioSakralterapi samt muskelmassage, jeg kan i dag konstatere, at selv den gamle skade som jeg aldrig var kommet mig helt over, er jeg kvit, så jeg har det rigtig godt i dag, takket være Mettes fantastiske hænder og store viden inden for hendes område.Stor tak til Mette

fra Kim og Winnie Ruberg.

En gammel overbelastnings løbeskade har generet mig under løb og såmænd også ved længerevarende gangdistancer. Jeg har prøvet mange ting for at få smeterne nedbragt: sko, såler, massage, stødbehandlinger osv. Jeg har nu fået 5 akupunkturbehandlinger hos Mette med så godt resultat, at jeg, 1 måned efter behandlingerne, kan løbe uden besvær, også på hårde underlag. Jeg kan absolut kun anbefale denne behandlingsform, og tøver ikke med at vende tilbage, hvis jeg mod forventning skulle få problemer igen.

Kærlig hilsen

Lise Bom

Sidebar